به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمیدرضا قربانزاده افزود: به منظور خدمترسانی به زائران بارگاه منور رضوی در دهه پایانی صفر، از مجموع این ایستگاهها تعداد ۸ ایستگاه سلامت در خیابانهای منتهی به حرم مطهر رضوی، ۱۶ ایستگاه سلامت در محور قوچان-مشهد و ۱۷ ایستگاه سلامت در محور ملکآباد-مشهد مستقر هستند و در سایر مسیرهای منتهی به مشهد مقدس شامل فریمان، سرخس، کلات، طرقبهشاندیز، تایباد و خواف بهترتیب ۶، ۹، ۴، ۲، ۱ و ۲ ایستگاه سلامت فعالیت مینمایند.
وی اظهار کرد: نیروهای بهداشتی و درمانی در قالب مراقب سلامت، پزشک و پرستار و کارشناس بهداشت محیط در این پایگاهها ضمن خدمترسانی به زائرین و مجاورین بارگاه منور رضوی، نظارت بهداشتی بر ۵۴ ایستگاه صلواتی دایر در خیابانهای منتهی به حرم مطهر را با همکاری سایر بخشهای توسعه انجام میدهند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به استقرار ۴ پایگاه رسیدگی به شکایات بهداشتی در خیابانهای منتهی به حرم مطهر رضوی خاطرنشان کرد: در این مدت، ۳۰۷ بازرس بهداشت محیط در مناطق تحت پوشش این دانشگاه در راستای تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و محلهای اسکان زائران فعالیت خواهند داشت.
دکتر قربانزاده با بیان اینکه تأمین آب شرب سالم برای زائران از مهمترین موارد نظارتی است، گفت: از مجموع بازرسان بهداشت محیط، تعداد ۱۹۳ نفر در مشهد و ۱۱۴ نفر در شهرستانها، مسئولیت نظارت بر سلامت آب و غذا و محل اسکان زائران را برعهده دارند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اعلام آمادگی کامل حوزه بهداشت در تمامی نقاط شهری و جادهای و مرزی، ابراز امیدواری کرد با برنامهریزیهای انجامشده، ارائه خدمات بهداشتی به زائرین و مجاورین بارگاه منور رضوی با بالاترین میزان کیفیت و رضایتمندی همراه خواهد بود.